Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні лідер “Нашої України” Віктор Ющенко зустрічався з Президентом України Леонідом Кучмою. Під час 50-хвилинної зустрічі Ющенко обговорив з главою держави питання про проведення політичної реформи в Україні


-- no author -- Як повідомила радіо «Свобода» прес-секретар лідера “Нашої України” Ірина Геращенко, Ющенко з Кучмою також говорив з приводу наступних президентських виборів, які, на його думку, мають відбутися у свій термін, а влада, у свою чергу, має забезпечити демократичність виборчого процесу.

Як повідомила радіо «Свобода» прес-секретар лідера “Нашої України” Ірина Геращенко, Ющенко з Кучмою також говорив з приводу наступних президентських виборів, які, на його думку, мають відбутися у свій термін, а влада, у свою чергу, має забезпечити демократичність виборчого процесу.

Ірина Геращенко: «Віктор Ющенко зазначив, що питання політичної реформи набагато ширше, аніж питання конституційної реформи. Він познайомив Президента зі своєю позицією, з позицією фракції “Наша Україна” щодо політичної реформи. Ющенко наголосив, що в цьому питанні обов’язково треба відновити політичний діалог, тому що жоден з варіантів політичної реформи є недієздатним, якщо не почути і не порозуміти всіх політичних сил у цьому надважливому сьогодні питанні. Також Ющенко піднімав теми наступних президентських виборів».
XS
SM
MD
LG