Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада України дала згоду на відрядження українського контингенту до Іраку для участі у миротворчій операції. Відповідний законопроект Президента Леоніда Кучми підтримали 273 депутати при необхідних 226


-- no author -- Згідно з ухваленим законом, український миротворчий контингент направляється в Ірак до закінчення міжнародної миротворчої операції. Українські військовики перебуватимуть в Іраку у складі польської дивізії. Загальна кількість української бригади 1 800 вояків.

Згідно з ухваленим законом, український миротворчий контингент направляється в Ірак до закінчення міжнародної миротворчої операції. Українські військовики перебуватимуть в Іраку у складі польської дивізії. Загальна кількість української бригади 1 800 вояків.

Для направлення контингенту і забезпечення його діяльності до кінця поточного року потрібно понад 69 мільйонів гривень. Представляючи у парламенті законопроект президента, секретар Ради національної безпеки й оборони України Євген Марчук повідомив, що Сполучені Штати готові компенсувати дві третини цих коштів.
XS
SM
MD
LG