Доступність посилання

ТОП новини

80 українських компаній претендують на участь у відновленні Іраку


-- no author -- Про це повідомив сьогодні секретар Ради національної безпеки й оборони Євген Марчук, представляючи у Верховній Раді проект закону Президента про відрядження українського контингенту до Іраку для участі у миротворчій операції.

Про це повідомив сьогодні секретар Ради національної безпеки й оборони Євген Марчук, представляючи у Верховній Раді проект закону Президента про відрядження українського контингенту до Іраку для участі у миротворчій операції.

За його словами, на участь у відбудові Іраку претендують переважно компанії, які працюють у галузі транспорту, метало-виробництва та машинобудування, зокрема, нафтогазового. Серед них концерн "Стирол", компанії "Нафтогаз України", "Укрресурси" та "АвтоКрАЗ".

Як повідомив сьогодні глава уряду Віктор Янукович, найближчим часом до Іраку поїде делегація українських промисловців і підприємців для встановлення ділових контактів і підписання домовленостей про участь у відновленні країни. Групу очолить віце-прем''єр-міністр України Віталій Гайдук.

Янукович також зазначив, що зараз обговорюється кандидатура уповноваженого представника України в Іраку.
XS
SM
MD
LG