Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада України сьогодні ухвалила закон, який пропонує списати заборгованiсть пiдприємств нафтогазового комплексу, що виникла за 1995-1998 роки, за спожитий природний газ i послуги з його транспортування, теплову енергiю i тепловодопостачання


-- no author -- За закон про списання вартостi несплачених обсягiв природного газу проголосували 300 народних депутатiв iз 436, зареєстрованих у сесiйнiй залi.

За закон про списання вартостi несплачених обсягiв природного газу проголосували 300 народних депутатiв iз 436, зареєстрованих у сесiйнiй залi.

Закон пропонує списати заборгованiсть пiдприємств нафтогазового комплексу, що виникла за перiод 1995-1998 рокiв внаслiдок проведення неналежним чином або не в повному обсязi розрахункiв бюджетiв усiх рiвнiв за спожитий природний газ i послуги щодо його транспортування, теплову енергiю i тепловодопостачання.

Дiя закону пошириться на НАК "Нафтогаз України", її дочiрнi компанiї – "Газ України", "Укргазвидобування", "Укртрансгаз", "Черноморнафтогаз", "Укрнафта", вiдкритi акцiонернi товариства з газопостачання i газифiкацiї, якi проводили постачання природного газу в 1995-1998 роках для потреб населення, бюджетних установ i органiзацiй пiдприємств теплопостачання.

Списана заборгованiсть не пiдлягає включенню у валовi прибутки й витрати i не пiдлягає податковому облiку ПДВ пiдприємств i органiзацiй, якi проводять таке списання.

Порядок списання визначає Кабiнет мiнiстрiв.
XS
SM
MD
LG