Доступність посилання

ТОП новини

З 27 по 30 червня в Києво-Печерськiй Лаврi перебуватиме нетлiнна стопа святого апостола Андрiя Первозванного


-- no author -- Пiсля зустрiчi в аеропорту "Бориспiль" мощi будуть доставленi в Успенський собор Києво-Печерської Лаври, де буде проведений молебень. Потiм святиню хресним ходом перенесуть у Хрестовоздвиженський храм на Ближнiх Печерах Лаври, де вони будуть доступнi для поклонiння вiруючим.

Пiсля зустрiчi в аеропорту "Бориспiль" мощi будуть доставленi в Успенський собор Києво-Печерської Лаври, де буде проведений молебень. Потiм святиню хресним ходом перенесуть у Хрестовоздвиженський храм на Ближнiх Печерах Лаври, де вони будуть доступнi для поклонiння вiруючим.

Мощi святого Андрiя Первозванного тимчасово покинули мiсце своєї постiйної експозицiї - Росiйський Пантелеймонівський монастир на Святiй горi Афон - наприкiнцi травня, щоб їм змогли поклонитися вiруючi в Росiї, Українi i Бiлорусi.

Мощi вже побували в деяких мiстах Росiї. Як планується, їм зможуть поклонитися також у Мiнську, Москвi, Мурманську, Владивостоку, Новосибiрську, Ростовi-на-Дону, Севастополi.

Вiруючi в Українi вже мали можливiсть поклонитися чесній головi Андрiя Первозванного у вереснi 2001 року ,у днi святкування 950-рiччя Києво-Печерської Лаври.
XS
SM
MD
LG