Доступність посилання

ТОП новини

У рамках перебування у Брюсселі Міністр закордонних справ України Анатолій Зленко виступив на конференції Європейського політичного центру “Ширша Європа”


-- no author -- Звертаючись до учасників форуму, керівник зовнішньополітичного відомства України дав оцінку розробленій Європейської Комісією концепції розвитку відносин розширеного ЄС з сусідами.

Звертаючись до учасників форуму, керівник зовнішньополітичного відомства України дав оцінку розробленій Європейської Комісією концепції розвитку відносин розширеного ЄС з сусідами. За його словами, Україна не може не вітати намір Євросоюзу будувати конструктивні та взаємовигідні стосунки з сусідніми країнами. Водночас, на переконання А.Зленка, нова форма співробітництва ЄС з Україною не повинна призвести до утворення нових розподільчих ліній на континенті. Як відзначив міністр, Україна залишається відданою європейському курсу і продовжуватиме послідовно втілювати політичні, економічні та суспільні реформи з тим, щоб “бути достойною членства в ЄС”.

Член Європейської Комісії з питань розширення Гюнтер Фергойген наголосив на важливості поглиблення співпраці Євросоюзу з Україною та підтвердив принцип “відкритих дверей” ЄС стосовно своїх сусідів.
XS
SM
MD
LG