Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма сьогодні на зустрічі з керівниками депутатських груп і фракцій наголосив, що наступні президентські вибори мають відбутися в останню неділю жовтня 2004 року


-- no author -- Під час зустрічі він окремо виділив питання доцільності проведення виборів Президента України, парламенту та місцевих рад протягом одного року, оскільки, за його словами, « довкола цього питання точиться чи не найбільше суперечок та дискусій».

Під час зустрічі він окремо виділив питання доцільності проведення виборів Президента України, парламенту та місцевих рад протягом одного року, оскільки, за його словами, « довкола цього питання точиться чи не найбільше суперечок та дискусій».

Л.Кучма висловив переконання, що перебіг і результати обговорення законопроекту «дають підстави судити, що є цілком реальна можливість досягнення компромісних рішень з цієї проблеми».

Він звернув увагу депутатів на те, що проведення конституційної реформи необхідно завершити до виборів 2004 року, тому що «в нас мало надій розпочати цю реформу після президентських виборів».
XS
SM
MD
LG