Доступність посилання

ТОП новини

Постійний представник Президента у Верховній Раді Олександр Задорожній впевнений, що президентський законопроект щодо внесення змін до Конституції набере необхідні 300 голосів депутатів


-- no author -- Про це він заявив у інтерв’ю журналістам після зустрічі Президента України Леоніда Кучми з лідерами парламентських фракцій і груп.

Про це він заявив у інтерв’ю журналістам після зустрічі Президента України Леоніда Кучми з лідерами парламентських фракцій і груп.

Лідер фракції "Наша Україна" Віктор Ющенко підтвердив позицію "Нашої України", яка виступає категорично проти ідеї створення двопалатного парламенту та ухвалення законів на всенародному референдумі. В.Ющенко зазначив, що для політичної реформи головним залишається питання довіри різних політичних сил. Він назвав сьогоднішню зустріч «кроком до того, як слухати один одного».

Лідер комуністів Петро Симоненко висловив думку, що сьогодні було б доцільно взяти за основу розроблений у парламенті законопроект про внесення змін до Конституції і врахувати в ньому деякі положення, які сьогодні готуються до президентського законопроекту. Водночас П.Симоненко висловив сумнів, що сьогодні у всіх політичних сил є відчуття, як зробити діяльність влади ефективною.
XS
SM
MD
LG