Доступність посилання

ТОП новини

Представники російської Тюменської нафтової компанії та британської “British Petroleum” заявляють, що останнім часом інвестиційний клімат в Україні значно поліпшився


-- no author -- Російська Тюменська нафтова компанія та британська “British Petroleum” на початку року об’єднали свої нафтові активи на території Росії та України.

Російська Тюменська нафтова компанія та британська “British Petroleum” на початку року об’єднали свої нафтові активи на території Росії та України.

Як заявив сьогодні у Києві виконавчий директор Тюменської нафтової компанії Герман Хан, російські компанії почуваються нині в Україні комфортно, а українське керівництво робить достатньо для того, щоби ринки України були привабливими і для західних інвесторів.

Російська Тюменська нафтова компанія та британська “British Petroleum” мають намір інвестувати кошти в розвиток нафтотранспортної системи України. Про це сьогодні у Києві заявили представники компаній.

За словами виконавчого директора Тюменської нафтової компанії Германа Хана, найбільш привабливим на ринку України для об’єднаних компаній є проект з експлуатації нафтопроводу “Одеса-Броди”.

Говорить Герман Хан: «Та можливість і запропонований варіант щодо експлуатації нафтопроводу Одеса-Броди може доволі в короткому режимі вирішити непросте завдання, пов’язане з окупністю інвестицій, які були вкладені в нафтопровід, що він нині простоює. І відповідно – знецінюється через те, що труба, яка не експлуатується, доволі швидко виходить з ладу".
XS
SM
MD
LG