Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні і завтра у Брюсселі в штаб-квартирі НАТО проходять засідання комісії “Україна-НАТО” та засідання Ради Євроатлантичного партнерства на рівні міністрів оборони. Українську делегацію на цих заходах очолює міністр оборони Володимир Шкідченко


-- no author -- Як інформує прес-служба Міністерства оборони, під час засідання комісії Україна –НАТО йтиметься про виконання положень Плану дій Україна-НАТО та Плану цілей на 2003 рік. Ці документи Україна та Альянс підписали у листопаді минулого року на саміті НАТО у Празі.

Як інформує прес-служба Міністерства оборони, під час засідання комісії Україна –НАТО йтиметься про виконання положень Плану дій Україна-НАТО та Плану цілей на 2003 рік. Ці документи Україна та Альянс підписали у листопаді минулого року на саміті НАТО у Празі.

План цілей на 2003 рік передбачає, зокрема, що Україна здійснить заходи для боротьби з корупцією, з відмиванням брудних грошей, а також для підвищення рівня життя населення.

Учасники засідання Ради Євроатлантичного партнерства обговорять питання співпраці у протистоянні тероризму і розглянуть ситуацію в Афганістані.
XS
SM
MD
LG