Доступність посилання

ТОП новини

4-й блок Рівненської атомної електростанції має бути введений в експлуатацію не пізніше, ніж до Дня Незалежності України наступного року, а 2-й енергоблок Хмельницької АЕС відповідно наприкінці наступного року


-- no author -- Таку заяву зробив сьогодні Президент України Леонід Кучма, перебуваючи у Рівненській області на нараді з питань добудови енергоблоків.

Таку заяву зробив сьогодні Президент України Леонід Кучма, перебуваючи у Рівненській області на нараді з питань добудови енергоблоків. «Не потрібно ухвалювати якесь нове політичне рішення щодо введення блоків Рівненської і Хмельницької станціях, тому що ми не припиняли будівництво. Сьогодні наше рішення конкретний характер має: прискорити роботи по введенню цих об’єктів у експлуатацію, і так як сьогодні вже лунало – середина наступного року – це блок на Рівненській станції, до кінця року – блок на Хмельницькій станції»,- сказав Леонід Кучма.

За рішенням профспілки компанії “Енергоатом”, Президентові України присвоєне звання “Почесного працівника енергетичної галузі”.
XS
SM
MD
LG