Доступність посилання

ТОП новини

Замість “Казантипу” влітку в Криму стартує новий проект – “Республіка Z”


-- no author -- З 18 липня по 18 серпня на Чорноморському узбережжі Криму в Сакському районі стартує новий проект від авторів фестивалю «КаZантип» – «Республіка Z». Про це розповів сьогодні на прес-конференції генеральний директор проектів «КаZантип» та «Республіка Z» Андрій Морена.

З 18 липня по 18 серпня на Чорноморському узбережжі Криму в Сакському районі стартує новий проект від авторів фестивалю «КаZантип» – «Республіка Z». Про це розповів сьогодні на прес-конференції генеральний директор проектів «КаZантип» та «Республіка Z» Андрій Морена.

За його словами, головною метою організаторів нового проекту – Центру молодіжних ініціатив «Zебра» – є створення у перспективі «наймоднішого міжнародного курорту» на літній період.

Крім того, в «Республіці Z» планується стимулювати інтерес молоді до нетрадиційних видів спорту і пропагувати здоровий спосіб життя та активний відпочинок. Зокрема, організатори проекту мають намір разом з Фондом профілактики хімічних залежностей та СНІДу «SAAPF» створювати і здійснювати програми з популяризації здорового способу життя, а також профілактики наркоманії та СНІДу.
XS
SM
MD
LG