Доступність посилання

ТОП новини

Ізраїльський військовий гелікоптер випустив принаймні дві ракети по автомобілю в центрі міста Газа. Одна людина вбита і 25 поранені


-- no author -- За останніх два дні ізраїльтяни обстріляли ракетами кілька машин, в яких були активісти екстремістського угруповання "Гамас". Ізраїль оголосив нещадну війну угрупованню після теракту у середу в Єрусалимі, внаслідок якого загинули 17 ізраїльтян. Відповідальні за вибух бойовики "Гамас".

За останніх два дні ізраїльтяни обстріляли ракетами кілька машин, в яких були активісти екстремістського угруповання "Гамас". Ізраїль оголосив нещадну війну угрупованню після теракту у середу в Єрусалимі, внаслідок якого загинули 17 ізраїльтян. Відповідальні за вибух бойовики "Гамас".

Вашингтон розраховує на те, що обидві сторони конфлікту проявлять стриманість, - заявив сьогодні держсекретар США Колін Павелл. За його словами, повинні припинитися як напади на ізраїльтян, так і удари у відповідь ізраїльської армії. Павелл розмовляв по телефону з ізраїльським і палестинським лідерами і отримав запевнення щодо їхньої прихильності реалізації плану мирного врегулювання "дороговказ".
XS
SM
MD
LG