Доступність посилання

ТОП новини

Головний редактор кримської незалежної газети “Алубіка” Рагім Гумбатов виграв судовий процес проти мера і посадових осіб міськвиконкому міста Алупки, які відмовили газеті у наданні інформації


-- no author -- Як повідомили в Комітеті з моніторингу свободи преси в Криму, це перший поки що випадок в автономії, коли журналіст захистив у суді право на отримання інформації.

Як повідомили в Комітеті з моніторингу свободи преси в Криму, це перший поки що випадок в автономії, коли журналіст захистив у суді право на отримання інформації.

Цей процес тривав з грудня минулого року. Тоді журналіст виграв справу, однак відповідачі оскаржили судове рішення в Апеляційному суді Криму, а той повернув її на новий розгляд. Тепер місцевий суд міста Ялти зобов''язав Алупкинського міського голову Валерія Андика надати журналісту Рагіму Гумбатову необхідну інформацію, в якій газеті раніше було відмовлено.

Тепер редактор збирається оскаржити відмову чиновників акредитувати при Алупкинській міськраді журналістів цієї єдиної в Алупці газети.
XS
SM
MD
LG