Доступність посилання

ТОП новини

Генеральний прокурор України Святослав Піскун спростував інформацію про причетність Генпрокуратури до наркобізнесу і вважає це наклепом


-- no author -- Учора народний депутат Юлія Тимошенко заявила, що підозрює Генерального прокурора Святослава Піскуна в причетності до виробництва наркотиків, і в разі ігнорування Верховною Радою та Президентом її вимоги про заслуховування Піскуна в парламенті вона звернеться до міжнародних організацій з боротьби з наркобізнесом.

Учора народний депутат Юлія Тимошенко заявила, що підозрює Генерального прокурора Святослава Піскуна в причетності до виробництва наркотиків, і в разі ігнорування Верховною Радою та Президентом її вимоги про заслуховування Піскуна в парламенті вона звернеться до міжнародних організацій з боротьби з наркобізнесом.

Генпрокурор Піскун: «Ви розумієте, що таке наркотик? Я його в житті не бачив ніколи і не знаю нікого з тих, які могли цим займатися. Справа навіть не в тому. Мені здається, що це недосконалість нашого законодавства, що народний депутат може образити кого-небудь у якій завгодно формі!».
XS
SM
MD
LG