Доступність посилання

ТОП новини

Новообраний 8 червня мер Запоріжжя Євген Карташов досі не отримав мандат міського голови. Завтрашнє засідання міської ради, на якому пан Карташов мав одержати нові повноваження, відкладене


-- no author -- За повідомленням прес-служби Запорізької облдержадміністрації, колишній губернатор Євген Карташов, а також герої України Віталій Сацкий та Вячеслав Богуслаєв зараз перебувають у Києві. Триває узгодження кандидатури нового губернатора Запорізького регіону. Ймовірних претендентів на разі двоє. Радник президента Олег Дубина та народний депутат України Володимир Пеклушенко.

За повідомленням прес-служби Запорізької облдержадміністрації, колишній губернатор Євген Карташов, а також герої України Віталій Сацкий та Вячеслав Богуслаєв зараз перебувають у Києві. Триває узгодження кандидатури нового губернатора Запорізького регіону. Ймовірних претендентів на разі двоє. Радник президента Олег Дубина та народний депутат України Володимир Пеклушенко.

Засідання ж сесії запорізької міськради, на якому новообраний мер має одержати мандат повноваження, призначене на 10 червня, швидше за все доведеться перенести. А представлення губернатора відбудеться лише після отримання Євгеном Карташовим такого мандату.
XS
SM
MD
LG