Доступність посилання

ТОП новини

Новообраний 8 червня мер Запоріжжя Євген Карташов досі не отримав мандату міського голови. Завтрашнє засідання міської ради, на якому пан Карташов мав одержати нові повноваження, відкладене


-- no author -- За повідомленням прес-служби Запорізької облдержадміністрації, колишній губернатор Євген Карташов, а також герої України Віталій Сацький та Вячеслав Богуслаєв зараз перебувають у Києві.

За повідомленням прес-служби Запорізької облдержадміністрації, колишній губернатор Євген Карташов, а також герої України Віталій Сацький та Вячеслав Богуслаєв зараз перебувають у Києві. Триває узгодження кандидатури нового губернатора Запорізького регіону. Ймовірних претендентів двоє. Радник президента Олег Дубина та народний депутат України Володимир Пеклушенко.

Засідання сесії запорізької міськради, на якому новообраний мер має одержати мандат повноваження, призначене на 20 червня,але його доведеться перенести. Представлення губернатора відбудеться лише після отримання Євгеном Карташовим такого мандату.
XS
SM
MD
LG