Доступність посилання

ТОП новини

Європейський банк реконструкції та розвитку на прохання українського уряду розглядає питання про фінансування заходів з демілітаризації Балаклавської бухти в Криму і створення тут рекреаційно-туристичного комплексу


-- no author -- Нинішнього року Балаклава відзначає 2500 років від часу свого заснування. За результатами квітневого відвідання цього міста, Президент України Леонід Кучма видав розпорядження “Про демілітаризацію Балаклавської бухти і розвиток Балаклави як міжнародного рекреаційного і туристичного центру”.

Про це повідомила прес-служба Севастопольської міської держадміністрації. За інформацією прес-служби, представники директорату Європейського банку реконструкції і розвитку на початку липня відвідають Балаклаву і зроблять оцінку можливої допомоги цієї фінансової структури в очищенні Балаклавської бухти, підготовці інвестиційного паспорту міста та генерального плану розвитку Балаклави. Як передбачається, мова йде про фінансування Євробанком низки проектів у цьому регіоні Севастополя.

Нинішнього року Балаклава відзначає 2500 років від часу свого заснування. За результатами квітневого відвідання цього міста, Президент України Леонід Кучма видав розпорядження “Про демілітаризацію Балаклавської бухти і розвиток Балаклави як міжнародного рекреаційного і туристичного центру”.
XS
SM
MD
LG