Доступність посилання

ТОП новини

П''ятеро студентів Національного технічного університету , які вже чотири дні голодують під стінами Міністерства освіти та науки України, звернулися за допомогою до закордонних профспілкових студентських організацій Ірландії, Німеччини, та Франції


-- no author -- Студенти протестують проти того, що їх незаконно відрахували з інституту і виселили з гуртожитків.

Про це повідомив учасник голодування Тарас ОНИЩУК

Студенти протестують проти того, що їх незаконно відрахували з інституту і виселили з гуртожитків. За словами ініціатора голодування Євгена ЛІСНЯКА, це сталося після того, як студенти два місяці тому виступили з акцією протесту проти поганих умов проживання у гуртожитках та низької стипендії.

Як повідомили учасники голодування, пізніше до них приєднаються студенти Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, а також студенти з Одеси, Чернігова та Івано-Франківська.

Водночас ректор технічного університету Михайло ЗГУРОВСЬКИЙ учора на вченій раді заявив, що всі ці п''ятеро студентів були відраховані виключно за погане навчання і заборгованості, і підстав для їхнього поновлення немає. "У нас після кожної сесії відраховують, в середньому, від 300 до 500 студентів", - сказав він.
XS
SM
MD
LG