Доступність посилання

ТОП новини

Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз вважає неприпустимим проведення виборів Президента, депутатів Верховної Ради та депутатів місцевих рад за один рік


-- no author -- Однак він зазначив, що це положення - ключове для Президента Леоніда Кучми серед усіх його пропозицій з політичної реформи, оскільки передбачає механізм продовження його повноважень.

Однак він зазначив, що це положення - ключове для Президента Леоніда Кучми серед усіх його пропозицій з політичної реформи, оскільки передбачає механізм продовження його повноважень.

Олександр Мороз також розкритикував Кучму за невідповідність його пропозицій вимогам народу за результатами всенародного обговорення.

У той же час лідер депутатської групи "Народний вибір" Микола Гапочка підтримує пропозицію президента щодо проведення виборів за один рік. Микола Гапочка також схвалює заяву Кучми про проведення наступних виборів президента у жовтні 2004-го року. Він додав, що терміном початку проведення виборів усіх рівнів за один рік міг би бути 2007 рік. Таким чином, на його думку, було б доцільно обрати нового Президента у 2004-му році на два з половиною роки.
XS
SM
MD
LG