Доступність посилання

ТОП новини

У Севастопольському військово-морському інституті імені Нахімова відбувся найбільший за всі роки його існування випуск молодих офіцерів. Про це повідомила прес-служба ВМС України


-- no author -- 170 випускників отримали лейтенантські погони та офіцерські кортики. 70% випускників були направлені на службу у Військово-морські Сили України, ще 20% служитимуть в Морській охороні Прикордонних військ, решта – в інших видах Збройних сил України. Цього року 12 молодих офіцерів отримали дипломи з відзнакою.

170 випускників отримали лейтенантські погони та офіцерські кортики. 70% випускників були направлені на службу у Військово-морські Сили України, ще 20% служитимуть в Морській охороні Прикордонних військ, решта – в інших видах Збройних сил України. Цього року 12 молодих офіцерів отримали дипломи з відзнакою.

Севастопольський військово-морський інститут імені Нахімова є головним центром підготовки фахівців для військового флоту, які навчаються на трьох факультетах: озброєння, штурманському і корабельної енергетики.
XS
SM
MD
LG