Доступність посилання

ТОП новини

Генеральна прокуратура України закінчила досудове слідство у кримінальній справі щодо колишніх керівників корпорації “Єдині енергетичні системи України” Геннадія Тимошенка та Антоніни Болюри. Про це повідомила сьогодні прес-служба Генпрокуратури


-- no author -- Слідство з’ясувало, що Геннадій Тимошенко та Антоніна Болюра спільно з президентом корпорації Юлією Тимошенко умисно, зловживаючи службовим становищем, вчинили низку злочинів. Зокрема, вони незаконно заволоділи валютними коштами на суму понад 2 мільярди американських доларів і здійснили інші значні фінансові зловживання.

Слідство з’ясувало, що Геннадій Тимошенко та Антоніна Болюра спільно з президентом корпорації Юлією Тимошенко умисно, зловживаючи службовим становищем, вчинили низку злочинів. Зокрема, вони незаконно заволоділи валютними коштами на суму понад 2 мільярди американських доларів і здійснили інші значні фінансові зловживання.

Кримінальна справа стосовно Тимошенко і Болюри направлена до суду. Інші двоє обвинувачених у цій справі - Євген Шаго та Лідія Сокольченко - перебувають у розшуку. Тому матеріали щодо цих осіб виділені в окреме провадження.
XS
SM
MD
LG