Доступність посилання

ТОП новини

Українська делегацiя на чолi з вiце-прем''єром Вiталiєм Гайдуком брала участь у Надзвичайнiй зустрiчi Всесвiтнього економiчного форуму в Йорданiї


-- no author -- Як повiдомляє сьогодні прес-служба МЗС України, йорданський форум був покликаний, на думку iнiцiаторiв, "сприяти переходу вiд перiоду конфронтацiї до етапу спiвробiтництва", а також утвердженню "духу Давоса (щорiчного всесвiтнього економiчного форуму) на Ближньому Сходi".

Як повiдомляє сьогодні прес-служба МЗС України, йорданський форум був покликаний, на думку iнiцiаторiв, "сприяти переходу вiд перiоду конфронтацiї до етапу спiвробiтництва", а також утвердженню "духу Давоса (щорiчного всесвiтнього економiчного форуму) на Ближньому Сходi".

Близькосхiдна тематика домiнувала на порядку денному зустрiчi. У центрi уваги учасникiв були питання регiональної безпеки i полiтичної стабiльностi, економiчного розвитку i соцiального прогресу, а також проблеми пiслявоєнного вiдновлення Iраку i мирного урегулювання iзраїльсько-палестинського конфлiкту.

У роботi форуму брали участь державнi i полiтичнi дiячi свiтового масштабу, представники громадськостi, дiлової, релiгiйної i наукової елiти свiту.

Пiд час зустрiчi з мiнiстром промисловостi i торгiвлi Йорданiї Аль-Баширом вiце-прем''єр України обговорив, зокрема, питання початку дiяльностi мiжурядової українсько-йорданської комiсiї з торгово-економiчної i науково-технiчної спiвпраці й можливої спiльної участi двох країн у процесах вiдновлення Iраку.
XS
SM
MD
LG