Доступність посилання

ТОП новини

Перший заступник голови Верховної Ради Геннадiй Васильєв обговорив з делегацiєю Ради Європи проблеми судової реформи в Українi, повiдомивши європейським гостям про те, що проведення такої реформи в країнi сьогоднi є однiєю з основних тем


-- no author -- Пiд час розмови сьогодні у Києвi Г. Васильєв наголосив, що був iнiцiатором зустрiчi з делегацiєю Ради Європи, i багато разiв порушував це питання. Вiце-спiкер також повiдомив про те, що на засiданнi "круглого столу" з цього питання у Києвi обговорювалися проблеми реформування судових органiв.

Пiд час розмови сьогодні у Києвi Г. Васильєв наголосив, що був iнiцiатором зустрiчi з делегацiєю Ради Європи, i багато разiв порушував це питання. Вiце-спiкер також повiдомив про те, що на засiданнi "круглого столу" з цього питання у Києвi обговорювалися проблеми реформування судових органiв.

До складу делегацiї Ради Європи увiйшли керiвник пiдроздiлу кримiнального права i процесу секретарiату Ради Європи Кандiдо Кунья i директор служби державного обвинувачення Iрландiї Джеймс Гамiльтон.
XS
SM
MD
LG