Доступність посилання

ТОП новини

Журналіст львівської газети "Експрес" Богдан Куфрик виграв суд у мера Львова Любомира Буняка


-- no author -- Апеляційний суд Львівської області визнав дії міського голови, який вигнав Б.КУФРИКА зі своєї прес-конференції, неправомірними. Таким чином суд скасував рішення Галицького місцевого суду Львова, який у березні ц.р. відмовив Б.КУФРИКУ у задоволенні його скарги. Проте Апеляційний суд скаргу позивача задовольнив лише частково - у відшкодуванні 5 тисяч гривень моральних збитків журналістові відмовлено.

Апеляційний суд Львівської області визнав дії міського голови, який вигнав Б.КУФРИКА зі своєї прес-конференції, неправомірними. Таким чином суд скасував рішення Галицького місцевого суду Львова, який у березні ц.р. відмовив Б.КУФРИКУ у задоволенні його скарги. Проте Апеляційний суд скаргу позивача задовольнив лише частково - у відшкодуванні 5 тисяч гривень моральних збитків журналістові відмовлено.

Богдан КУФРИК зазначив, що гроші для нього в цьому процесі не головне, адже він збирався у разі задоволення позову перерахувати їх на рахунок допомоги жертвам трагедії на аеродромі „Скнилів". „Головне, що створено прецедент і чиновника поставили на місце", - сказав він.
XS
SM
MD
LG