Доступність посилання

ТОП новини

На базі блоку партій "Наша Україна" з''явиться нове потужне суспільно-політичне об''єднання демократичних сил, повідомив учора в Ужгороді на Форумі демократичних сил політичний координатор блоку "Наша Україна" Петро Порошенко


-- no author -- Як повідомили у прес-службі депутатської групи "Солідарність" фракції "Наша Україна", масштаби нового об''єднання виходитимуть за рамки "Нашої України" і воно формуватиметься на більш широкій суспільно-політичній базі.

Як повідомили у прес-службі депутатської групи "Солідарність" фракції "Наша Україна", масштаби нового об''єднання виходитимуть за рамки "Нашої України" і воно формуватиметься на більш широкій суспільно-політичній базі. "Головною метою нового об''єднання буде прагнення до того, щоб прибрати кордони і поділ України на схід-захід, на правих і лівих. Ми повинні прийти до розуміння загальної стратегії в розвитку України", – відзначив Петро Порошенко.

Планується, що вже восени нове об''єднання почне свою роботу в принципово нових організаційних формах, із залученням широких кіл громадськості.
XS
SM
MD
LG