Доступність посилання

ТОП новини

У зв’язку зі спадом епідемії атипової пневмонії Міністерство охорони здоров’я України рекомендує не застосовувати до громадян Китаю обмежувальних заходів при видачі в’їзних віз в Україну та при перетині ними українського держкордону


-- no author -- Про це йдеться у листі МОЗ до Державного комітету з питань охорони держкордону та Міністерства закордонних справ України.

Про це йдеться у листі МОЗ до Державного комітету з питань охорони держкордону та Міністерства закордонних справ України.

За інформацією Всесвітньої організації охорони здоров’я, мовиться у листі, епідемічна ситуація у світі із захворюванням на атипову пневмонію (SARS) стабілізується. Останнім часом ВООЗ викреслила Тайвань і Гонконг зі списку країн, де поширювалася епідемія.

Як повідомив сьогодні міністр закордонних справ України Анатолій Зленко, Кабінет Міністрів має намір найближчим часом зняти заборону на видачу віз громадянам Китаю і Сингапуру.

Водночас агентство Інтерфакс, посилаючись на прес-службу Міністерства охорони здоров’я Китаю, повідомило про новий, зареєстрований минулої доби, випадок захворювання у китайській провінції Гуандун.
XS
SM
MD
LG