Доступність посилання

ТОП новини

У Ялті на 3-му Міжнародному конгресі телерадіомовників та операторів кабельного телебачення країн СНД, який працює з понеділка, створена Міжнародна інформаційна спілка. До неї увійшли представники асоціацій кабельного телебачення Білорусі, Грузії, Росії, Молдови та України


-- no author -- Міжнародна інформаційна спілка має на меті впливати на законодавче регулювання інформаційних процесів у країнах Східної Європи і координувати діяльність асоціацій кабельних телеоператорів.

Міжнародна інформаційна спілка має на меті впливати на законодавче регулювання інформаційних процесів у країнах Східної Європи і координувати діяльність асоціацій кабельних телеоператорів.

На Конгресі представники національних асоціацій кабельного телебачення Білорусі, Грузії та України критично оцінили політику російських телекомпаній, яка “об’єктивно веде до зникнення російських телеканалів з телепростору цих країн”. У зв’язку з цим учасники конгресу заявили про потребу заміни програм російських компаній телепродуктом інших країн.
XS
SM
MD
LG