Доступність посилання

ТОП новини

Голова Луганської обласної адміністрації Олександр Єфремов повідомив сьогодні, що усі діти Суходольська, які перехворіють вірусом гепатиту “А”, будуть оздоровлені у Криму. Таке доручення дав Президент України Леонід Кучма


-- no author -- У Суходольську почалася вакцинація мешканців мікрорайону, де з 9 червня спостерігається епідемія вірусного гепатиту А і де на сьогодні вже госпіталізовані понад 430 осіб, з яких майже 120 – це діти. Профілактичні ліки вже одержали понад 8 тисяч дорослих і майже 4 тисячі дітей.

У Суходольську почалася вакцинація мешканців мікрорайону, де з 9 червня спостерігається епідемія вірусного гепатиту А і де на сьогодні вже госпіталізовані понад 430 осіб, з яких майже 120 – це діти. Профілактичні ліки вже одержали понад 8 тисяч дорослих і майже 4 тисячі дітей. Для останніх створюються окремі інфекційні відділення, де працюють найдосвідченіші лікарі регіону.

За дорученням керівництва, в інших містах області, де спостерігається підняття ґрунтових вод у зв’язку з закриттям шахт медики розпочали протиепідемічні заходи.
XS
SM
MD
LG