Доступність посилання

ТОП новини

Івано-Франківська крайова організація НРУ протистоятиме конституційній реформі, запропонованій Президентом


Іван Костюк Івано-Франківська крайова організація НРУ протистоятиме конституційній реформі, запропонованій Президентом

Івано-Франківськ, 26 червня 2003 - Керівники Івано-Франківської крайової організації Народного руху України заявили, що готуються до проведення різноманітних заходів з метою протидіяти політичній реформі, ініційованій Президентом. Для цього в регіоні створюються комітети захисту Конституції.

Член політради Народного руху України народний депутат Богдан Костинюк та голова Івано-Франківської крайової організації НРУ Роман Ткач заявили, що рухівці Прикарпаття готові протистояти політичній реформі, яку ініціював Леонід Кучма. Вони повністю підтримують пропозицію блоку “Наша Україна” щодо встановлення мораторію на конституційні зміни до 2006 року – часу виборів нового складу Верховної Ради. Івано-Франківська крайова організація Народного руху України – друга за величиною в державі і найсильніша політична структура на Прикарпатті. Зважаючи на це, керівники крайової організації переконані, що в області вдасться ефективно провести акцію “Захистимо Конституцію від її гаранта”. Завданням цієї політичної реформи,як вважають голова крайової організації Народного руху України Роман Ткач та член політради НРУ Богдан Костинюк, є: відтягти, відволікти народ від найголовнішої проблеми, яка об’єднує Крим, Івано-Франківськ, Донецьк, Тернопіль. Це єдина проблема на Україні – проблема виживання, як заробити кусок хліба, як навчити дітей, як гарантувати дітям якусь роботу. І всі ці президентські ініціативи прив’язані до цієї теми. Основна мета сьогодні Президента – це продовження президентських повноважень. Основна мета оточення Президента – це якнайдовше втриматись при владі задля того, щоб до кінця обдерти Україну.

На Прикарпатті вже створюються комітети захисту Конституції. Рухівці також готують численні заходи, до яких залучатимуть громадськість Прикарпаття, щоб показати незгоду галичан з президентськими ініціативами.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG