Доступність посилання

ТОП новини

Україна пропонує Сингапуру розглянути можливість укладення Угоди про вільну торгівлю між двома країнами


-- no author -- Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України, державний секретар з питань європейської інтеграції МЗС України Олександр Чалий сьогодні прийняв новопризначеного Посла Сингапуру в Україні Майкла Тея з нагоди вручення ним копій вірчих грамот.

Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України, державний секретар з питань європейської інтеграції МЗС України Олександр Чалий сьогодні прийняв новопризначеного Посла Сингапуру в Україні Майкла Тея з нагоди вручення ним копій вірчих грамот.

Під час зустрічі сторони висловили обопільне задоволення з приводу активізації українсько-сінгапурських відносин, що намітилася останнім часом, та підтвердили взаємну зацікавленість у поглибленні взаємодії між Україною та Сінгапуром у всіх сферах.

Сторони висловили впевненість, що візит Президента України Леоніда Кучми до цієї країни, який заплановано провести у листопаді цього року, стане важливою віхою у започаткуванні стабільного політичного та економічного діалогу на найвищому рівні.
XS
SM
MD
LG