Доступність посилання

ТОП новини

Рада міністрів АРК передала блокувальний пакет - 25% акцій - Відкритого акціонерного товариства “Крим-хліб” в управління Республіканському комітету з торгівлі автономії. Як повідомила прес-служба кримського уряду, це дасть додаткові важелі владі для впливу на формування цін на хлібобулочні вироби в регіоні


-- no author -- Голова Рескомітету Криму з торгівлі Євген Гукштейн повідомив, що урядова постанова про регулювання цін на хліб діє лише до 1 серпня, а тому урядовці тепер мають можливість спільно з "Крим-хлібом" розглянути цінову політику на хлібному ринку автономії.

Голова Рескомітету Криму з торгівлі Євген Гукштейн повідомив, що урядова постанова про регулювання цін на хліб діє лише до 1 серпня, а тому урядовці тепер мають можливість спільно з "Крим-хлібом" розглянути цінову політику на хлібному ринку автономії. Зараз Прокуратура АРК розслідує 2 карні справи за фактом передачі в 2002 році 51% державних акцій компанії "Крим-хліб" підприємствам, які на сьогодні вважаються банкрутами і передали свою частку акцій голдинговій компанії “Хліб України”.

За останній місяць ціна на хлібобулочні вироби в Криму виросли майже на 30%, і це призвело до суперечок між виробниками та урядом автономії.
XS
SM
MD
LG