Доступність посилання

ТОП новини

За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, у Львові Сихівський місцевий суд визнав недійсними результати голосування на виборах міського голови Мукачевого по 15 виборчих дільницях із 29


-- no author -- Згідно із рішенням суду новообраний міський голова Мукачевого Василь Петьовка, кандидатуру якого підтримувала фракція “Наша Україна”, не може обіймати цю посаду.

Згідно із рішенням суду новообраний міський голова Мукачевого Василь Петьовка, кандидатуру якого підтримувала фракція “Наша Україна”, не може обіймати цю посаду.

Голова Сихівського місцевого суду Львова Сергій Лєсной зачитав рішення учора пізно ввечері. Вибори міського голови Мукачевого відбулися 29 червня.

Інший кандидат на міського голову Ернест Нусер від СДПУ(о), оскаржив дії територіальної виборчої комісії у суді, вказуючи на порушення при підрахунку голосів і підкупі виборців. Судові засідання були призначені у Львові.

Керівник регіонального відділення блоку “Наша Україна” на Львівщині, народний депутат України Петро Олійник в розмові з кореспондентом радіо”Свобода” охарактеризував рішення суду як цинічне і ухвалене під тиском адміністрації президента. Фракція “Наша Україна” вдасться до серйозних дій у рамках чинного законодавства.
XS
SM
MD
LG