Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма і прем’єр-міністр Малайзії Махаткир Мохамад, який перебуває в Україні з першим офіційним візитом, підписали в Ялті спільну заяву, де, зокрема, йдеться, що сторони домовилися співпрацювати в конкретних галузях, взаємовигідних для двох країн


-- no author -- У заяві мовиться, що Україна і Малайзія вирішили пришвидшити розробку і підписання міжурядової угоди про економічну, наукову, технічну і культурну співпрацю між двома країнами. Під час зустрічі на державній дачі у Форосі Леонід Кучма і Махаткир Мохамад обговорили питання активізації співпраці у політичній, економічній і військово-технічній сферах.

У заяві мовиться, що Україна і Малайзія вирішили пришвидшити розробку і підписання міжурядової угоди про економічну, наукову, технічну і культурну співпрацю між двома країнами. Під час зустрічі на державній дачі у Форосі Леонід Кучма і Махаткир Мохамад обговорили питання активізації співпраці у політичній, економічній і військово-технічній сферах.

Офіційний візит в Україну прем’єр-міністра Малайзії Махаткира Мохамада тривав з 13 до 16 липня. Він відвідав Київ, Одесу і Симферополь.
XS
SM
MD
LG