Доступність посилання

ТОП новини

У Криму чекають на мистецько-політичну акцію "Чумацьким шляхом – з вірою, добром і піснею!"


Володимир Притула У Криму чекають на мистецько-політичну акцію "Чумацьким шляхом – з вірою, добром і піснею!"

Симферополь, 16 липня 2003 - У Криму чекають на мистецько-політичну акцію "Чумацьким шляхом – з вірою, добром і піснею!", яку проводять активісти товариства “Просвіта” та Української народної партії. Як повідомили на прес-конференції у Симферополі її організатори, вони мають на меті продемонструвати єдність українського народу.

Акція "Чумацьким шляхом – з вірою, добром і піснею!" розпочалася 15 липня у Києві з благословення Його Святості Патріарха Філарета. Як повідомив на прес-конференції у Симферополі голова Кримської організації Української народної партії Олег Фомушкін, зранку 19-го липня її учасники перетнуть Перекопський вал і прибудуть до Криму. Пан Фомушкін розповідає про мету цієї акції:

В Криму учасники мистецько-політичної акції "Чумацьким шляхом – із вірою, добром, піснею!" крім Симферополя, відвідають Красногвардійський район, Євпаторію і Севастополь. У кожному з цих населенних пунктів пройдуть концерти відомих київських співаків і хору “Чумаки”, а також мітинги-зустрічі з народними депутатарми України. Зокрема, до Криму прибудуть такі відомі політики, як Валерій Асадчев, Євген Жовтяк, Павло Мовчан, Володимир Черняк, В’ячеслав Кириленко. У Симферополі до них мають приєднатися БЮТівці Левко Лук’яненко та Анатолій Матвієнко.

Водночас Олег Фомушкін відзначив, що ця акція не має стосунку до президентської кампанії, яку вже дехто з політиків розпочав.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG