Доступність посилання

ТОП новини

Мiнiстерство охорони здоров''я України додатково надало лiки i медпрепарати на суму 50 тисяч гривень для лiкування хворих на гепатит "А" в Суходольську


-- no author -- Як повiдомили у прес-службi Мiнохорони здоров''я, гуманiтарна допомога мiнiстерства, зокрема, антибiотики, розчини для iн''єкцiй, призначена для лiкування хворих iз середньою тяжкiстю захворювання.

Як повiдомили у прес-службi Мiнохорони здоров''я, гуманiтарна допомога мiнiстерства, зокрема, антибiотики, розчини для iн''єкцiй, призначена для лiкування хворих iз середньою тяжкiстю захворювання.

Заступник головного лiкаря Краснодонської центральної районної лiкарнi Тамара Безверха зазначила, що така гуманiтарна допомога Мiнохорони здоров''я вчасна. "Сьогоднi ми маємо справу з другою хвилею захворювання. Зараз до лiкарнi поступають особи, що контактували з хворими", - зазначила Т.Безверха.

Лiки i медпрепарати були видiленi з резерву мiнiстерства через Український науково-практичний центр екстреної медичної допомоги i медицини катастроф Києва.

Як повiдомляє прес-служба мiнiстерства, за станом на 17 липня, на стацiонарному лiкуваннi перебувають 203 хворих з гепатитом "А" , у тому числi 52 дитини. За останню добу госпiталiзовано 5 осіб, а виписано - 38, з них 10 дiтей.

Від початку спалаху епiдемiї захворiло 710 осіб, у тому числi 223 дитини. На даний момент виписано 507 осіб, у тому числi 171 дитина. Дiагноз пiдтверджений у 681 хворого.
XS
SM
MD
LG