Доступність посилання

ТОП новини

Через тиск з боку Львівської державної податкової адміністрації журналісти редакції “Львівська газета” звернулися по допомогу до Моніторингового комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи в особі Ганне Северінсен, у профільний комітет Верховної Ради України


-- no author -- У зверненні мовиться, що працівники податкової, окрім видання, перевіряють рекламодавців, партнерів газети і ті фірми, які згадані у журналістських публікаціях, а також засновників “Львівської газети” – мистецьке об’єднання “Дзиґа”.

У зверненні мовиться, що працівники податкової, окрім видання, перевіряють рекламодавців, партнерів газети і ті фірми, які згадані у журналістських публікаціях, а також засновників “Львівської газети” – мистецьке об’єднання “Дзиґа”. Інспектори податкової не мали відповідного посвідчення. Колектив редакції називає дії податкової політичним тиском на газету напередодні президентських виборів.

Натомість начальник податкової адміністрації Львівщини Сергій Медведчук каже: « Планова перевірка. Є питання до “Львівської газети”. Жодної упередженості немає».
XS
SM
MD
LG