Доступність посилання

ТОП новини

Перший заступник голови Ради міністрів Криму Анатолій Корнійчук закликав керівників міст і районів строго контролювати виконання ухвали уряду автономії “Про порядок реалізації товарного і насіннєвого зерна урожаю 2003 року”


-- no author -- Віце-прем''єр наголосив, що цей документ спрямований на забезпечення прозорості зернового ринку, повідомили у прес-службі Ради міністрів АРК.

Віце-прем''єр наголосив, що цей документ спрямований на забезпечення прозорості зернового ринку, повідомили у прес-службі Ради міністрів АРК.

Усі операції з продажу товарного і насіннєвого зерна мають проводитися на відкритих біржових торгах, і вивезення будь-якої партії зерна за межі півострова має супроводжуватися відповідними документами. Анатолій Корнійчук попередив, що в разі відсутності таких документів машини із зерном завертатимуть назад на постах на виїзді з Криму. Він також закликав мерів міст проявляти більше ініціативи для забезпечення стабільності цін на продовольчому ринку.

Заступник міністра АПК Криму Сергій Пелагенко на селекторній нараді попросив керівників сільгосппідприємств терміново підготувати пакети документів на реалізацію насіннєвого зерна у зв''язку з тим, що саме в Криму, найімовірніше, проводитиметься тендер на закупівлю зерна до державного страхового фонду.
XS
SM
MD
LG