Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура Криму порушила 11 карних справ, пов’язаних з нещодавнім підвищенням в регіоні цін на хліб. За повідомленням прес-служби Ради міністрів автономії, до відповідальності притягнені 12 посадових осіб


-- no author -- У повідомленні також сказано, що заступник прокурора Криму Сергій Левін на нараді у прем’єр-міністра автономії Сергія Куницина розкритикував позицію міської і районної гілок влади регіону за повну бездіяльність у питанні формування споживчих цін на місцевому рівні.

У повідомленні також сказано, що заступник прокурора Криму Сергій Левін на нараді у прем’єр-міністра автономії Сергія Куницина розкритикував позицію міської і районної гілок влади регіону за повну бездіяльність у питанні формування споживчих цін на місцевому рівні. На думку прокурора, мери міст і глави районних держадміністрацій зайняли пасивну позицію, яка межує з потуранням спекулянтам. Сергій Левін заявив, що Прокуратура АРК збирається перенести вістря прокурорського реагування з підприємницьких структур на органи перевірки і керівників місцевих органів влади.
XS
SM
MD
LG