Доступність посилання

ТОП новини

Трамплiн для стрибкiв на лижах нацiонального спортивного комплексу "Олiмпiйський" у Києві буде демонтований


-- no author -- Таке рiшення ухвалене за пропозицiєю наглядової ради НСК "Олiмпiйський", Державного комiтету у справах спорту i Державного комiтету з будiвництва у зв''язку з аварiйним станом споруди. Демонтаж буде проведений упродовж цього року.

Таке рiшення ухвалене за пропозицiєю наглядової ради НСК "Олiмпiйський", Державного комiтету у справах спорту i Державного комiтету з будiвництва у зв''язку з аварiйним станом споруди. Демонтаж буде проведений упродовж цього року.

Трамплiн, який через свою унiкальну вантову конструкцiю дiстав назву в пресi "Лiтаючий трамплiн", був побудований наприкiнцi шiстдесятих рокiв минулого столiття.

Ранiше Кабiнет Мiнiстрiв затвердив план реконструкцiї i будiвництва у Києвi сучасних спортивних об''єктiв на 2003-2005 роки. Зокрема, в НСК "Олiмпiйський" передбачена реконструкцiя i замiна iнженерних мереж, прожекторного освiтлення, обробка бетонних конструкцiй верхнього ярусу трибун i опор, реконструкцiя аварiйного спортивного павiльйону i колонади.

На льодово-тренувальному катку "Крижинка" буде зроблена замiна трубопроводiв льодового поля, реконструкцiя гаража для двох льодоприбиральних комбайнiв. Крiм того, буде розроблена проектно-кошторисна документацiя на будiвництво в складi НСК "Олiмпiйський" критого 50-метрового плавального басейну i легкоатлетичного манежу.

Цього року НСК "Олiмпiйський" виповниться 80 рокiв. З цієї нагоди уряд затвердив план заходiв щодо святкування ювілею. Основнi заходи запланованi на 13 вересня.
XS
SM
MD
LG