Доступність посилання

ТОП новини

У Багдаді Урядова рада Іраку обговорила сьогодні за зачиненими дверима кандидатури на пости керівників ключових відомств


-- no author -- У раді, яка почала працювати 13 липня, представлені всі групи населення, однак мусульмани , як шиїти, так і суніти , вважають перехідний орган виконавчої влади незаконним, вимагаючи прямих виборів. 25 членів ради були призначені тимчасовою американсько-британською адміністрацією.

У раді, яка почала працювати 13 липня, представлені всі групи населення, однак мусульмани , як шиїти, так і суніти , вважають перехідний орган виконавчої влади незаконним, вимагаючи прямих виборів. 25 членів ради були призначені тимчасовою американсько-британською адміністрацією.

В Іраку не припиняються напади на солдат коаліції. Сьогодні у Багдаді загинули від вибуху американський військовослужбовець та іракський перекладач. Біля міста Ель-Фаллуджа обстріляна автоколона. Жертв немає.

Прихильники Саддама Гуссейна намагаються за всяку ціну завадити післявоєнному облаштуванню країни, - заявив учора командувач сил США в Іраку генерал Джон Абізаїд.
XS
SM
MD
LG