Доступність посилання

ТОП новини

Представники штабу Військово-Морських Сил України і група експертів Верховного головнокомандування Об’єднаних збройних сил НАТО в Атлантиці розробили у Севастополі документ під назвою "На шляху до НАТО. Принципи побудови i пропонована структура Головного командування ВМС України"


-- no author -- Розробка документу, пiдготовленого за пiдсумками дiяльностi групи НАТОвських експертів, здiйснювалася вiдповiдно до положень "Концепцiї вiйськової спiвпрацi Україна-НАТО" та Iндивiдуального плану партнерства Україна-НАТО, - повiдомили в прес-центрi українського флоту.

Розробка документу, пiдготовленого за пiдсумками дiяльностi групи НАТОвських експертів, здiйснювалася вiдповiдно до положень "Концепцiї вiйськової спiвпрацi Україна-НАТО" та Iндивiдуального плану партнерства Україна-НАТО, - повiдомили в прес-центрi українського флоту. Вiн включає в себе пропозицiї про структурнi змiни Головного командування українського флоту, створення тилового забезпечення, а також пiлотний проект "Стратегiчна команда управлiння" - про групу експертiв, делегованих головнокомандувачем ВМС України для управлiння впровадженням нововведень. Група експертів Об’єднаних збройних сил НАТО працювала у Севастополі з 21 липня.
XS
SM
MD
LG