Доступність посилання

ТОП новини

В областях будуть створені постійно діючі групи з представників апарату Міністерства внутрішніх справ, які контролюватимуть рух зерна: його збір, здачу в резерв і продаж. Про це заявив перший заступник державного секретаря Міністерства внутрішніх справ Віктор Зубчук сьогодні на прес-конференції


-- no author -- Як передає УНІАН, за словами Зубчука, “такі групи відстежуватимуть кількість зібраного урожаю, куди здають зерно, яку суму за нього одержали і куди ці гроші пішли”.

Як передає УНІАН, за словами Зубчука, “такі групи відстежуватимуть кількість зібраного урожаю, куди здають зерно, яку суму за нього одержали і куди ці гроші пішли”.

Начальник Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю Віктор Литвиненко поінформував про те, що обстежено 556 елеваторів, баз, комбінатів хлібопродуктів, де зберігається зерно. За його словами, це зроблено для того, щоб визначити реальну кількість зерна.

Як сказав Віктор Литвиненко, “правоохоронні органи перевіряють ще раз ту статистичну звітність, яка у нас викликала недовіру”.
XS
SM
MD
LG