Доступність посилання

ТОП новини

Міністерство закордонних справ України вважає, що молдовські прикордонники діяли законно, коли встановили минулого тижня на території української Дністровської гідроакумулюючої електростанції прикордонний пост


-- no author -- Про це заявив сьогодні заступник голови прес-служби МЗС Олександр Горьков: «Це їхня справа, це вони встановили на своїй території. Вони можуть там копати яму, встановлювати грибок...”. Але молдовська сторона так учинила без всіляких консультацій з українською .” Треба було якимось чином спершу це питання обговорити, узгодити, а потім ставити ці грибки чи копати ями чи щось інше»,-додав він.

Про це заявив сьогодні заступник голови прес-служби МЗС Олександр Горьков: «Це їхня справа, це вони встановили на своїй території. Вони можуть там копати яму, встановлювати грибок...”. Але молдовська сторона так учинила без всіляких консультацій з українською .” Треба було якимось чином спершу це питання обговорити, узгодити, а потім ставити ці грибки чи копати ями чи щось інше»,-додав він.

Минулого тижня керівництво Дністровської ГАЕС звинуватило молдовських прикордонників у порушенні українсько-молдовського кордону, а також у несанкціонованому встановленні прикордонного поста.
XS
SM
MD
LG