Доступність посилання

ТОП новини

Ціни на хліб у рівненських магазинах, незважаючи на суворі заходи з боку влади, дещо зросли. Цьому сприяє і сповільнений хід цьогорічних жнив


-- no author -- Як розповідає наш кореспондент, нині покупцеві тяжко розібратися у цінах, адже досить часто легша на 100 грамів буханка коштує на 7 копійок дорожче. Загалом продавці, незважаючи на нинішній твердий контроль з боку влади, намагаються продати буханку дорожче на три-чотири копійки і звертають увагу на те, що нині в області зібрано лише 24 % засіяних площ проти половини у минулому році.

Як розповідає наш кореспондент, нині покупцеві тяжко розібратися у цінах, адже досить часто легша на 100 грамів буханка коштує на 7 копійок дорожче. Загалом продавці, незважаючи на нинішній твердий контроль з боку влади, намагаються продати буханку дорожче на три-чотири копійки і звертають увагу на те, що нині в області зібрано лише 24 % засіяних площ проти половини у минулому році.

Середня врожайність є також нижчою приблизно на 5 центнерів з гектара. Чимало селян бідкаються, що торік довелося продати техніку за колишні борги.
XS
SM
MD
LG