Доступність посилання

ТОП новини

Чемпіон світу у важкій вазі за версією Всесвітньої боксерської асоціації Леннокс Льюїс заявив, що може піти зі спорту після матчу-реваншу проти українця Віталія Кличка, повідомляє британська газета "Міррор"


-- no author -- За словами Леннокса Льюїса, йому не потрібен цей бій, проте він може провести його. "Я не збираюся нікому нічого доводити, хіба що самому собі, - зізнався британець. - Я не зацікавлений битися з Кличком, але якщо люди хочуть подивитися ще один наш бій, то чому б і ні?".

За словами Леннокса Льюїса, йому не потрібен цей бій, проте він може провести його. "Я не збираюся нікому нічого доводити, хіба що самому собі, - зізнався британець. - Я не зацікавлений битися з Кличком, але якщо люди хочуть подивитися ще один наш бій, то чому б і ні?".

Щодо свого майбутнього, Леннокс Льюїс зазначив, що може взагалі більше не провести жодного поєдинку. "Після того, як рішення про бій буде ухвалене, я задумаюся про закінчення своєї кар''єри: скоріше за все, поєдинок з Кличком стане останнім, - сказав Льюїс. - Якщо ж він не відбудеться, то я можу взагалі більше не вийти на ринг".

Не зважаючи на невизначеність своїх планів, чемпіон світу відкинув припущення про те, що він втратив мотивацію і вже не являє собою грізної сили. "Якщо хтось думає, що може перемогти мене, я можу легко довести йому зворотне, - сказав Леннокс Льюїс, - я вже продемонстрував, що можу побити Кличка навіть у не найкращий для мене день".

Поєдинок Віталія Кличка з 37-річним Ленноксом Льюїсом за звання чемпіона світу за версією WBC відбувся в Лос-Анджелесі 21 червня. Перші шість раундів Віталій лідирував за очками. Але суддя не дозволив продовжити бій через те, що в українського боксера була дуже розбита брова – результат пропущеного удару в третьому раунді. Українцю була зарахована поразка технічним нокаутом. "Не розумію, чому лікар не дозволив продовжувати бій, - сказав тоді Віталій Кличко. - Він мене навіть не запитав, чи можу я далі боксувати. Незважаючи на суддівське рішення, відчуваю себе чемпіоном".
XS
SM
MD
LG