Доступність посилання

ТОП новини

Чеська церковна добродiйна органiзацiя «Arcidiecezni charita» пiдготувала проект гуманiтарної допомоги Українi. У межах проекту буде надана допомога в доставцi медичного обладнання в одну з лiкарень Львова, повiдомило сьогодні радiо "Прага"


-- no author -- Крiм того, в 2004 роцi планується здiйснення програми "Усиновлення на вiдстанi" i вiдправка в Україну посилок з гуманiтарною допомогою: ковдрами, спальними мiшками, шкiльним приладдям, посудом, а також iнвалiдними та дитячими колясками.

Крiм того, в 2004 роцi планується здiйснення програми "Усиновлення на вiдстанi" i вiдправка в Україну посилок з гуманiтарною допомогою: ковдрами, спальними мiшками, шкiльним приладдям, посудом, а також iнвалiдними та дитячими колясками.

«Arcidiecezni charita» також збирається проiнвестувати виноробну галузь України i надати допомогу в створеннi додаткових постiйних робочих мiсць. Ця організація в Празi, що входить в Асоцiацiю “Чеська католицька Харита”, є гуманiтарною органiзацiєю римсько-католицької церкви. Вона ставить за мету допомагати всiм нужденним без огляду на расу, вiросповiдання i стать.
XS
SM
MD
LG