Доступність посилання

ТОП новини

45 тисяч глядачів зібралось цього тижня на Вашингтонському стадіоні ім. Роберта Кеннеді, щоб подивитись на товаристську гру знаменитих футбольних команд “Мілана” та “Барселону”


Мирослава Гонгадзе 45 тисяч глядачів зібралось цього тижня на Вашингтонському стадіоні ім. Роберта Кеннеді, щоб подивитись на товаристську гру знаменитих футбольних команд “Мілана” та “Барселону”

Вашингтон, 1 серпня 2003 року.

Українці ж окупували місця під час матчу як на трибунах, серед глядачів, так і на футбольному полі. Андрій Шевченко показував свою майстерність в рядах італійського “Мілану”.

Майже цілий сектор гіганського стадіону у Вашингтоні зайняли українці, які прийшли повболівати за свого улюбленця. Серед них можна було помітити журналістів, дипломатів, активістів української громади у Вашингтоні. Андрій Шевченко у той день став для них символом України. Можна впевнено сказати, що всі 45 тисяч глядачів не могли залишитись байдужими, спостерігаючи величезні національні прапори і азарт, з яким група українців намагалась підбадьорити свого співвітчизника. Не втримався і Андрій, який, махаючи руками з футбольного поля, вітав своїх прихильників упродовж матчу.

Матч видався цікавим. Шевченко тричі створював голові ситуації, але і оборона і напад “Барселони” працювали бездоганно. Результат матчу видався невтішним для українців. Мілан програв з рахунком 2-0. Та незважаючи на це, глядачі залишились задоволені матчем. Незважаючи на результат, болільники залишились задоволені, а покидаючи стадіон, мріяли побачити на полі вашингтонського стадіону не лише одного футболіста- українця ,а цілу українську команду.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG