Доступність посилання

ТОП новини

Фестиваль “Республіка Z” відбувається з 18 липня по 18 серпня в тому самому місці й у той самий час, де планували проведення скандально відомого фестивалю молодіжної музики "Казантип"


-- no author -- Місце проведення - пляж у селі Поповка Сакського району в Криму. 21 травня кримський парламент під час обговорення питання про виконання в Криму регіональної програми профілактики злочинності заборонив проведення на території півострова музичного фестивалю «Казантип».

Місце проведення - пляж у селі Поповка Сакського району в Криму. 21 травня кримський парламент під час обговорення питання про виконання в Криму регіональної програми профілактики злочинності заборонив проведення на території півострова музичного фестивалю «Казантип».

Фестиваль молодіжної музики «Казантип», на який з''їжджаються молоді люди з країн СНД, проводився у Криму з 1995 року. Свою назву він дістав від мису Казантип на сході Криму, де міститься недобудована Кримська АЕС у селищі Щолкіно.

Останніми роками фестиваль «кочує» півостровом. Він «переїхав» до Судакського регіону і останні два роки проводився неподалік від Євпаторії і Сак. Щорічно тут збираються понад 6 тисяч відвідувачів. Візитна картка фестивалю - жовта валізка, власник якої отримує право безкоштовного відвідування фестивалю.

Програма “Республіки Z” включає олімпіаду з пляжного багатоборства, шоу “Z-формула”, покази моделей авангардного одягу, змагання ді-джеїв і музикантів на 4-х танцмайданчиках. Цей проект має на меті створити найпопулярніший міжнародний молодіжний курорт.
XS
SM
MD
LG