Доступність посилання

ТОП новини

До 30-го серпня ситуація на продовольчому ринку України повністю стабілізується і ціни знизяться до рівня, який був на початку травня цього року


-- no author -- Про це повідомив прем’єр-міністр України Віктор Янукович під час сьогоднішнього засідання Кабінету Міністрів. За його словами, вже сьогодні можна говорити про те, що ситуація на продовольчому ринку повністю контролюється урядом. Зокрема, стабілізувалися ціни на борошно, крупи, макаронні вироби. За інформацією В.Януковича, лише упродовж двох останніх тижнів у 12 регіонах України ціни на хліб знизилися на 21%.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Віктор Янукович під час сьогоднішнього засідання Кабінету Міністрів.

За його словами, вже сьогодні можна говорити про те, що ситуація на продовольчому ринку повністю контролюється урядом. Зокрема, стабілізувалися ціни на борошно, крупи, макаронні вироби. За інформацією В.Януковича, лише упродовж двох останніх тижнів у 12 регіонах України ціни на хліб знизилися на 21%.

При цьому прем”єр відзначив, що уряду необхідно перенести головні зусилля на співпрацю з регіонами. Всі галузеві міністерства повинні як “рівні партнери” співпрацювати з регіонами, сказав він.
XS
SM
MD
LG